مقاله: رستوران و هتل ستاره دار میشلن چیست؟

به گزارش گیگابلاگ، ویدئوی زیر مربوط به مراسم رونمایی از کتاب راهنمای میشلن برای بهترین رستورانها در سال 2016 می باشد که در غیاب برترین آشپز جهان در پاریس برگزار شد.

مقاله: رستوران و هتل ستاره دار میشلن چیست؟

ستاره میشلن نوعی درجه بندی برای ارزیابی کیفیت غذا می باشد که توسط شرکت لاستیک سازی میشلن تعیین می شود. اگر برایتان سوال پیش آمده که شرکت لاستیک سازی چه ارتباطی به غذا دارد در ادامه همراه ما باشید.

میشلن (به فرانسوی: Michelin) شرکت تایرسازی فرانسوی است، که در سال 1889 توسط ادوارد و آندره میشلن تأسیس شد. این شرکت هم اکنون پس از شرکت بریجستون، دومین تولیدکننده تایر در جهان محسوب می شود.

اولین بار این شرکت لاستیک سازی برای ارزیابی و تشویق رستوران های بین راهی در فرانسه کتاب راهنمایی را در سال 1900 منتشر کرد و در سال 1926 ارزیابی مخفیانه رستوران های بین راهی را با استفاده از سه ستاره که در واقع بیانگر سطح رستوران ها بود، آغاز کرد.

یک ستاره (★) : بسیار خوشمزه! (دارای سطح خوب و در حد و اندازه های مناسب)

دو ستاره (★★) : مزه عالی! (چشیدن طعم غذاهای این رستوران، ارزش دور شدن از مسیر را در طی یک سفر دارد)

منبع مقاله: رستوران و هتل ستاره دار میشلن چیست؟

انتشار: 17 دی 1400 بروزرسانی: 17 دی 1400 گردآورنده: gigablog.ir شناسه مطلب: 12125

به "مقاله: رستوران و هتل ستاره دار میشلن چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: رستوران و هتل ستاره دار میشلن چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید