بوفون: مسی و رونالدو، فدرر و نادال فوتبال هستند

به گزارش گیگابلاگ، دروازه بان یوونتوس معتقد است لیونل مسی و کریستیانو رونالدو، راجرر فدرر و رافائل نادال فوتبال هستند.

بوفون: مسی و رونالدو، فدرر و نادال فوتبال هستند

به گزارش خبرنگاران، جان لوئیجی بوفون در گفت گو با مجله اسپورت ویک که زیرمجموعه نشریه ایتالیایی گاتزتا دلو اسپورت است، در مورد چهره هایی که او از آنها الگوبرداری نموده، گفت: در صدر این لیست بدون شک الکس زاناردی قرار گرفته است. کمتر کسی قادر است در شرایطی مشابه او دوباره روی پاهایش بایستد، حتی اگر پا نداشته باشد. زاناردی به همه ما آموخت که ذهنیت یک فرد چقدر مهم است و ذهنیت است که بر همه چیز حکم می نماید. حتی با وجود سختی های معلولیت، داشتن ذهنی فعال و خلق اهداف می تواند یاری کند که زندگی پرشوری داشته باشید.

الکس زاناردی، راننده پیشین فرمول یک است که به خاطر تصادفی در سال 2001 هر دو پایش را قطع کردند اما در ادامه با خودروی مخصوص به مسابقات برگشت. او حتی با وجود معلولیت پیروز شد در بازی های المپیک در مسابقات ویلچر ریسینگ به عنوان قهرمانی و مدال طلا برسد.

دروازه بان راه راه پوشان تورین همچنین در بخش دیگری از صحبت هایش در تمجید از قهرمانان نامدار تنیس دنیا گفت: فدرر تنیسوری فوق العاده باکلاس است، این در حالی است که نادال تنیسوری باپشتکار، پرتلاش و مستعد است، در غیر اینصورت او نمی توانست به قهرمانی در رقابت های گرنداسلم برسد.

بوفون توضیح داد: نادال با سختکوشی و جاه طلبی مداوم برای پیشرفت، خودش را هم سطح مستعدترین تنیسور تاریخ نگه داشته است. مقایسه مسی و رونالدو هم روشن است و باعث خنده ام می گردد، درست مثل اینکه لیونل مسی، فدرر است، این در حالی است که کریستیانو رونالدو شبیه به نادال است.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 20 آبان 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: gigablog.ir شناسه مطلب: 371

به "بوفون: مسی و رونالدو، فدرر و نادال فوتبال هستند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بوفون: مسی و رونالدو، فدرر و نادال فوتبال هستند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید