3 رویداد و جشنواره خوراک اصیل کرمانشاهی برگزار می گردد
به گزارش گیگابلاگ، مدیر اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی کرمانشاه تعریف رویدادهای مرتبط با خوراک را برای ثبت جهانی کرمانشاه در حوزه خوراک ضروری دانست.
به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی کرمانشاه، امید قادری پنجشنبه 16 مرداد 99 گفت: تا به امروز برای سال 99 سه رویداد و جشنواره را تعریف و برنامه ریزی نموده ایم و این برنامه ها ادامه دارد.
مدیر اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمانشاه گفت: اولین رویداد، کارگاه آموزشی خوراک کرمانشاهی است که یکی از اساتید این حوزه به مدت سه ساعت و در دو سطح حرفه ای و آماتور برای عموم مردم علاقه مند این کلاس را برگزار می نماید.
وی اضافه کرد: در دومین برنامه و با همکاری باشگاه دانشجویان دانشگاه رازی یک استارتاپ گردشگری خوراک را برگزار می کنیم تا در این جلسه بتوانیم ظرفیت های خوراکی استان را مطرح و آنها را تجاری سازی کنیم.
قادری ادامه داد: در این جلسه هم اندیشی، تیم های مختلف حضور می یابند و همه طرح ها و ایده های خود را مطرح می نمایند و از ایده هایی که کاربردی و عملیاتی باشند، حمایت های لازم انجام می گردد.
قادری از برگزاری دومین جشنواره گردشگری خوراک کرمانشاهی (کوانگ) به عنوان سومین رویداد تعریف شده نام برد و گفت: اولین دوره این جشنواره را سال گذشته برگزار کردیم و در این دوره هم لیستی از غذاهای اصیل و خلاقانه کرمانشاهی را دراختیار شرکت نمایندگان قرار می دهیم.
قادری خاطر نشان کرد: داوران با توجه به شاخص های سفره آرایی، اصالت غذا، طعم، استفاده از مواد ارگانیک نفرات برتر را معین و از آنها با دادن لوح و جایزه تقدیر به عمل می آید.
او با اشاره به ظرفیت های بالای استان کرمانشاه در زمینه خوراک گفت: این برنامه ها و رویدادها هم در جهت اثبات توانمندی و پتانسیل کرمانشاه در زمینه خوراک است. برای اثبات این ظرفیت ها باید پروپوزال خود را در یونسکو تکمیل کنیم.
منبع: میراث آریا