آخرین وضع کارگروه های تامین مالی در شهرداری تهران؛ منابع مالی خرید اتوبوس های تازه تامین شد
به گزارش گیگابلاگ، تهران (پانا) - معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران آخرین شرایط کارگروه های تامین مالی در شهرداری تهران را تشریح کرد و گفت که منابع مالی خرید اتوبوس های تازه تامین شد.
ابوالفضل فلاح در گفت وگو با پانا درخصوص انتها کارگروه های تشکیل شده برای حل چالش های اقتصادی در شهرداری تهران گفت: این کارگروه ها فعال هستند و نتایج فعالیت های کارگروه بازار سرمایه طی چند هفته آینده عملیاتی می شود و فروش املاک شهرداری در بورس را عملیاتی می کنیم و سایر کارگروه ها نیز به تدریج نتایج عملیاتی شان معین می شود.
وی در پاسخ به این پرسش که فروش املاک در نیمه دوم سال افزایش پیدا کرده ولی چرا بیشتر فروش املاک به صورت ترک تشریفات است، گفت: فروش املاک بیشتر شده است اما در این دوره به روال قبل رفتار نمی کنیم و با عرضه املاک در بورس حالت رقابتی ایجاد کرده و می توان گفت به نوعی شبه مزایده انجام می شود.
فلاح اضافه نمود: طی 4 ماهه اول 2 هزار و 600 میلیارد تومان تامین اقتصادی در پروژه های تملک دارایی داشته ایم و همچنین تامین اقتصادی خرید اتوبوس های تازه را هم انجام داده ایم این درحالی است که هزینه های حقوق و دستمزد و نگهداشت را هم تامین کرده ایم.
وی درخصوص پرداخت بدهی های شهرداری هم گفت: به تدریج در حال رایزنی برای پرداخت بدهی ها هستیم.
آبان ماه امسال معاون اقتصادی اقتصادی شهردار تهران اعلام کرده بود که بر اساس نقشه راه تامین اقتصادی و جهش سرمایه گذرای در شهرداری تهران کارگروه تامین اقتصادی تشکیل شده است، این کارگروه از متخصصان تامین اقتصادی در حوزه بورس، بانک و تامین اقتصادی خارجی در کشور تشکیل شده است و شهردار تهران ذیل یکی از مصوبات شورای شهر تهران آن را ابلاغ کرد. بر اساس این برنامه، باید بتوان از تجهیز منابع هم استفاده کرد، یعنی صرف تکیه بر درآمدها و تسهیلات کفایت نمی کند و اگر بخواهیم شهر را از شرایط فعلی عبور دهیم حتما باید به تجهیز منابع و سرمایه گذاری داخلی و خارجی و امکانی که در بازار سرمایه وجود دارد، تکیه کرد.
براساس سخنان وی برای تامین اقتصادی پروژه ها دو بخش طراحی شده است؛ نخست بخشی در قالب تامین اقتصادی بودجه ای است که به صورت نقد و غیر نقد در حال انجام است. در واقع بخشی از پروژه ها باید از طریق ابزارهای تامین اقتصادی انجام شود که فشار کمتری به بودجه شهرداری بیاید. بخش دوم این است که گام های بلندتری را بدون تکیه بر ابزارهای فعلی که تسهیلات است، برداریم.
منبع: خبرگزاری پانا