آموزش نحوه هواگیری شوفاژ و آبگرمکن دیواری

به گزارش گیگابلاگ، تعمیر پکیج، هواگیری شوفاژ و سرویس آبگرمکن دیواری سه مورد مهم در چک لیست کارهای منزل برای فصل سرما هستند. به همین منظور، باید از متخصصانی مانند تعمیرکار پکیج یاری گرفت، تا از کارکرد درست این وسایل تا انتها فصول سرد مطمئن شد. در مواردی این کارها با یک سرویس ساده تمام، و در موارد دیگر تعمیرات تخصصی و تعویض قطعات لازم می گردد.

آموزش نحوه هواگیری شوفاژ و آبگرمکن دیواری

اگر علاقمند به دریافت بهترین خدمات ویزای تحصیلی استرالیا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم ویزای تحصیلی استرالیا، با دریافت مشاوره رایگان از مجربترین تیم مهاجرتی استرالیا، بهترین مسیر را به سوی دانشگاه های استرالیا انتخاب کنید.

سرویس پکیج، تعمیر پکیج، تعویض قطعات و … تنها بعضی از خدمات یک تعمیرکار پکیج حرفه ای است. با استخدام تعمیرکار پکیج، می توانید از برطرف کلیه مسائل دستگاه تان آگاه شوید. اجرت تعمیرکار پکیج نیز با توجه به نرخ اتحادیه تعمیر پکیج معین می گردد. در کنار تعمیر و سرویس پکیج، هواگیری شوفاژ نیز باعث بهبود عملکرد سیستم گرمایشی منزل شما می گردد.

آخرین کاری که سیستم گرمایشی منزل شما را برای یک زمستان سرد آماده می نماید، سرویس آبگرمکن دیواری است. برای آشنایی با هواگیری شوفاژ در منزل، سرویس پکیج و سرویس آبگرمکن دیواری، خدمت از ما، شما را به مطالعه این مطلب دعوت می نماید. شما می توانید متخصصان هر یک از این خدمات را نیز در بازار آنلاین خدمت از ما پیدا کنید؛ و از خدمات مقرون به صرفه و حرفه ای آنها بهره ببرید.

سرویس آبگرمکن دیواری

با سرویس آبگرمکن دیواری از احتیاج به تعمیر آبگرمکن جلوگیری، یا مسائل در مراحل اولیه شناسایی و برطرف می شوند. در هر حالت، سرویس آبگرمکن دیواری عمر دستگاه را تا حد چشمگیری افزایش می دهد. سرویس آبگرمکن دیواری نیز مانند سرویس پکیج مراحل شناخته شده ای مانند هواگیری، رسوب زدایی، سرویس پمپ و پیلوت، اسیدشویی مبدل و… دارد.

با این وجود، در بیشتر موارد سرویس آبگرمکن دیواری به رسوب زدایی و مخصوصا هواگیری آن محدود می گردد. در ادامه با نحوه و مراحل هواگیری آبگرمکن دیواری بهتر آشنا می شوید.

هواگیری آبگرمکن دیواری

پیش از هرکاری باید آبگرمکن دیواری خاموش کنید. اگر آبگرمکن دیواری برقی است، آن را به وسیله پنل سرویس برقی منزل خاموش کنید. اگر هم آبگرمکن گازی است، شیر گاز را ببندید و آن را روی حالت پایلوت بگذارید. صبر کنید تا بدنه دستگاه کاملا سرد گردد، و بعد مراحل هواگیری آبگرمکن دیواری را دنبال کنید.

  1. برای هواگیری آبگرمکن دیواری، ابتدا باید شیر ورودی آب سرد به آبگرمکن را ببندید. دقت کنید که شیر ورودی آب سرد آبگرمکن دیواری شما توپی است یا دریچه ای. شیر توپی با یک چرخش 90 درجه بسته می شوند، اما شیر دریچه ای را باید چندین بار چرخاند.
  2. حالا باید شیر آب گرم را در سینک باز کنید. باز کردن شیر و جریان آب در لوله ها از ایجاد فضای خالی در آنها جلوگیری می نماید. یک شلنگ به شیر تخلیه آبگرمکن در پایین دستگاه وصل کنید، و آن را در جایی قرار دهید که آب خروجی در آن تخلیه گردد.
  3. حالا باید شیر تخلیه را باز کنید تا آب درون آبگرمکن تخلیه گردد. این مرحله در هواگیری آبگرمکن دیواری همراه با سروصداست. اتمام این سروصدا نیز به معنی خروج کامل هوا و هواگیری آبگرمکن برقی دیواری است. حالا باید شیر تخلیه را ببندید. شلنگ را بردارید و شیر آب گرم را نیز ببندید.
  4. در خاتمه هواگیری آبگرمکن برقی دیواری یا گازی شیر آب ورودی تانک را باز کنید. پس از پر شدن تانک می توانید آبگرمکن را روشن و از آن بهره ببرید.

همچنین می توانید با جستجو عیب یابی آبگرمکن دیواری بوتان خدمت از ما در گوگل، مقاله مجله اینترنتی خدمت از ما را در این باره بخوانید.

هواگیری شوفاژ در منزل

هواگیری شوفاژ بوتان یا برندهای دیگر زمانی ضروری است که هوای سرد در شوفاژ حبس شده باشد. درنتیجه این حالت وقتی سیستم روشن می گردد، شوفاژ سرد می ماند. اگر لوله کشی ساختمان مسئله ای نداشته باشد، شوفاژ دچار نشتی نشده باشد و فشار سیستم گرمایشی در حد مطلوب باشد، باید هواگیری شوفاژ انجام گردد. در ادامه نحوه هواگیری رادیاتور را مرحله به مرحله ملاحظه می کنید:

1. تهیه پیچ هواگیری شوفاژ

برای هواگیری شوفاژ بوتان و برندهای دیگر، ابتدا باید پیچ مخصوص باز کردن شیر خروجی شوفاژ را تهیه کنید. در بالای شوفاژ یک شیر خروجی، و روی آن دریچه ای مربع شکل وجود دارد. این دریچه برای تنظیم شیر خروجی است.

علاوه بر تهیه پیچ هواگیری شوفاژ متناسب با اندازه شیر خروجی شوفاژ از ابزارفروشی، می توانید از آچار فرانسه نیز بهره ببرید. البته شیر خروجی بعضی شوفاژهای جدید را با پیچ گوشتی نیز می توان تنظیم کرد.

2. خاموش کردن سیستم گرمایشی

قبل از آغاز مراحل نحوه هواگیری رادیاتور، باید سیستم گرمایشی را خاموش کنید. اگر سیستم گرمایشی روشن باشد، هوای بیشتری وارد شوفاژ می گردد. پس از خاموش کردن سیستم گرمایشی صبر کنید تا تمام قسمت های شوفاژ کاملا سرد گردد.

3. باز کردن و بستن شیر خروجی شوفاژ

برای هواگیری شوفاژ باید شیرهای ورودی و خروجی شوفاژ را باز کنید. برای اینکار پیچ هواگیری شوفاژ یا آچار فرانسه را روی قسمت مربع شکل قرار دهید، و پیچ را در خلاف جهت عقربه های ساعت بچرخانید. پس از اینکار باید صدای خروج هوا از شوفاژ را بشنوید. در همین حال کمی آب نیز از شیر خروجی چکه می نماید، که با یک دستمال می توانید از ریختن آن روی زمین جلوگیری کنید.

هنگامی که آب فواره بزند، یعنی هواگیری شوفاژ بوتان به طور کامل اجرا شده است. اکنون باید پیچ هواگیری شوفاژ را محکم ببندید. با هواگیری شوفاژ (یعنی خروج هوای سرد از شوفاژ) آب موجود در لوله کشی سیستم گرمایشی جای آن را می گیرد. توجه داشته باشید که برای اطمینان از خروج تمام هوای محبوس از سیستم گرمایشی، بهتر است نحوه هواگیری رادیاتور را برای سایر شوفاژها نیز انجام داد.

4. تنظیم فشار پکیج

پس از انجام هواگیری شوفاژ بوتان یا برند مورد استفاده شما، فشار سیستم گرمایشی ساختمان پایین می آید. اگر فشار سیستم از حد معینی کمتر گردد، گرما به تمام شوفاژها (مخصوصا طبقات بالاتر) نخواهد رسید. برای تقویت فشار، باید دیگ جوشاننده را با آب پر کرد. با انجام این مرحله، نحوه هواگیری رادیاتور با موفقیت به خاتمه می رسد.

سرویس پکیج

همان طور که انجام ندادن هواگیری شوفاژ باعث سرد شدن رادیاتور و اختلال در عملکرد آن می گردد، بی توجهی به سرویس پکیج نیز باعث خرابی قطعات پکیج، روبرو شدن با خطاهای پکیج و احتیاج به تعمیرات تخصصی خواهد شد. در ادامه شرح می دهیم که سرویس پکیج شامل چیست و چه مراحلی دارد.

  • رسوب زدایی: فرآیند رسوب زدایی با سرویس پکیج ایران رادیاتور، سرویس پکیج بوتان و… گره خورده است. سرد و گرم شدن آب مهمترین نشانه وجود رسوب در مخزن های حرارتی و لوله های پکیج است، که با انجام سرویس پکیج برطرف می گردد.
  • کنترل فشار آب: کنترل فشار آب توسط تعمیرکار پکیج نیز یکی از مراحل مهم سرویس پکیج است. کم یا زیاد بودن فشار آب وارد شده به دستگاه می تواند به مرور زمان به دستگاه آسیب های جدی وارد کند.
  • کنترل مدارهای گرمایشی و بهداشتی: کنترل عملکرد هریک از مدارهای گرمایشی و بهداشتی نیز از مراحل کار سرویسکار یا تعمیرکار پکیج است. این کار نیز به نوبه خود از احتیاج به تعمیر پکیج در آینده جلوگیری می نماید.
  • آزاد کردن محور پمپ سیرکولاسیون: محور پمپ سیرکولاسیون نیز هنگام سرویس پکیج ایران رادیاتور، سرویس پکیج بوتان و… آنالیز می گردد. اگر این محور گرفته باشد، پمپاژ و گردش آب با مشکل روبرو می گردد. آنالیز و آزاد کردن محور پمپ سیرکولاسیون گردش مناسب آب گرم و سرد را تضمین می نماید.

قابل ذکر است که هزینه سرویس پکیج نیز مانند هزینه تعمیر پکیج و اجرت تعمیرکار پکیج بر اساس نرخ انحادیه تعمیر پکیج معین می گردد.

منبع: تجارت نیوز
انتشار: 4 آذر 1399 بروزرسانی: 4 آذر 1399 گردآورنده: gigablog.ir شناسه مطلب: 6404

به "آموزش نحوه هواگیری شوفاژ و آبگرمکن دیواری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش نحوه هواگیری شوفاژ و آبگرمکن دیواری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید