ببینید ، 6 فایده موز سیاه شده که نمی دانید!

به گزارش گیگابلاگ، بیشتر افراد از موزهای سیاه شده خوششان نمی آید و معمولا هم ترجیح می دهند که موز سیاه شده را دور بریزند، زیرا به نظرشان این موزها دیگر سالم و تازه نیستند

ببینید ، 6 فایده موز سیاه شده که نمی دانید!

اما قسمت داخلی این موزها همچنان سالم است و اتفاقا می تواند مزیت های خاصی برای سلامت بدن داشته باشد.

موز سیاه سرشار از آنتی اکسیدان های باکیفیت است و دو مزیت ویژه دارند؛ پیشگیری از به وجود آمدن آسیب های سلولی و بعلاوه به تاخیر انداختن این آسیب های سلولی در بدن.

همزمان با رسیده تر شدن موز، کربوهیدرات های نشاسته ای درونش به قندهای آزاد تبدیل می شوند و درنتیجه هضم آنها راحت تر خواهد شد.بنابراین برای کسانی که به مسائل گوارشی مبتلا هستند بسیار مفید است.

تیرگی های روی پوست می توانند ماده خاصی به نام فاکتور نکروز تومور (TNF) فراوری نمایند. این ماده خاص می تواند سلول های سرطانی و غیرطبیعی را نابود کند و از بین ببرد.

یکی از ویژگی های خاص موز سیاه، ضداسید بودن آن است. بافت نرم و لطیف موز بیش از حد رسیده روی دیواره های معده را می پوشاند و از معده در برابر اسیدهای آسیب زا و تحریکات مختلف محافظت می نماید.

بنابراین، کسانی که به سوزش سردل یا مسائل گوارشی مربوط به معده و مری مبتلا هستند، می توانند از موز سیاه برای تسکین علائم این مسائل یاری بگیرند.

خوردن موز سیاه شده، علائم اسهال را کاهش می دهد و مدت ترمیم بدن پس از ابتلا به اسهال (به دلایل مختلف) را کمتر می نماید.

موزها به طور کلی، جدای از اینکه سبز یا سیاه باشند، سرشار از پتاسیم هستند. بنابراین، مصرف موز می تواند به کنترل سطح کلسترول خون و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی ـ عروقی یاری کند.

آهن و مس موجود در موز هم برای افزایش تعداد گلبول های قرمز خون و ارتقای سطح هموگلوبین خون مفید هستند. البته زمانی می توانید از این مزیت ها بهره مند شوید که به طور منظم و روزانه از موز بهره ببرید.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 9 اسفند 1403 بروزرسانی: 9 اسفند 1403 گردآورنده: gigablog.ir شناسه مطلب: 16688

به "ببینید ، 6 فایده موز سیاه شده که نمی دانید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ببینید ، 6 فایده موز سیاه شده که نمی دانید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید