حفظ 24 هزار شغل آسیب دیده از کرونا در لرستان
به گزارش گیگابلاگ، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: تسهیلات لازم برای حفظ 24 هزار و 324 فرصت شغلی آسیب دیده از کرونا در این استان پرداخت شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان لرستان علی آشتاب در جمع خبرنگاران به پرداخت تسهیلات حمایتی به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا اشاره و اظهار کرد: در این راستا 186 میلیارد و 700 میلیون تومان تسهیلات ارزان قیمت به مشاغل و کسب و کارهای متضرر از کرونا در استان پرداخت شده است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان لرستان با اشاره به سهمیه 700 میلیارد تومانی لرستان برای پرداخت تسهیلات کرونا به مشاغل ادامه داد: تا به امروز 250 میلیارد تومان از این رقم جذب شده است و 20 هزار و 729 پرونده با حفظ 24 هزار و 324 شغل پیروز به دریافت این وام شده اند.
وی افزود: این تسهیلات تخصیصی برای فعالان آسیب دیده از کرونا در حوزه های مختلف از جمله صنایع دستی، فرهنگی، مراکز آموزشی و فنی حرفه ای، کمیته امداد، بهزیستی، ورزش و جوانان، جهادکشاورزی، بهداشت و درمان و حمل و نقل جاده ای تخصیص یافته است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: بیش از 30 هزار پرونده با مجموع تسهیلات درخواستی بیش از 300 میلیارد تومان به بانک های استان معرفی شده است و کار پرداخت وام به کسب و کارهای متقاضی همچنان ادامه دارد.
آشتاب اظهارکرد: با توجه به این که 17 هزار واحد از مجموع 53 هزار واحد صنفی لرستان در خرم آباد وجود دارد تا به امروز حدود 60 میلیارد تومان از تسهیلات ، به اصناف و کسب و کارهای این شهرستان پرداخت شده است.
وی شرح داد: حمایت از مشاغل و تثبیت اشتغال کار راحتی نیست اما حدود 10 ماه گذشته تلاش بسیاری اجرا شده است با پرداخت تسهیلات بانکی، از تعطیلی واحدها جلوگیری شود.
منبع: خبرگزاری آریاراوه بلاگ: راوه بلاگ | با مجله صنعتی راوه همراه باشید