شیوع حمله های قلبی در مناطق پُر فست فود

به گزارش گیگابلاگ، نتایج یک آنالیز آماری نشان می دهد حمله های قلبی در مناطقی که مراکز زیادی از فست فود وجود دارد، شایع است.

شیوع حمله های قلبی در مناطق پُر فست فود

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران به نقل از دیلی میل، نتایج یک آنالیز آماری جدید نشان می دهد حمله های قلبی در مناطقی که مراکز زیادی از فست فود وجود دارد، شایع است.

کارشناسان علمی با تحلیل ارقام موجود دریافتند، مناطقی که بواسطه مغازه های فست فود شلوغ شده اند، نرخ بالاتری از حمله های قلبی و به دنبال آن مرگ و میر را دارند.

وزارت بهداشت انگلیس طی تازه ترین پژوهش های خود دریافت، مناطق محروم و فقیر به لحاظ اقتصادی، 5 برابر بیشتر از مناطق ثروتمند فروشگاه های مواد غذایی فست فود و ساندویچ دارند.

آنالیز ها به خوبی نشان می دهد افراد ثروتمند بیش از سایرین مراقب سلامتی و مواد غذایی مصرفی خود هستند.

حمله قلبی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در سراسر دنیا است؛ حمله های قلبی توسط NHS به عنوان اصلی ترین علائم بیماری CHD ذکر شده است.

به گفته بنیاد قلب انگلیس، سالانه بیش از صدهزار نفر در بیمارستان های انگلیس به دلیل سکته قلبی بستری می شوند.

پژوهش های اجرا شده همچنین نشان می دهد بیماری های قلبی باعث بیش از یک چهارم کلیه مرگ و میرها در انگلیس هستند.

کارشناسان هشدار می دهند، مصرف غذاهای فرآوری شده مانند پیتزا و همبرگر به میزان قابل توجهی خطر ابتلا به حمله قلبی یا سکته مغزی را افزایش می دهد.

انتهای پیغام/

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 2 آبان 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: gigablog.ir شناسه مطلب: 236

به "شیوع حمله های قلبی در مناطق پُر فست فود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شیوع حمله های قلبی در مناطق پُر فست فود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید