طرز تهیه ته چین سبزى پلوى لقمه اى

به گزارش گیگابلاگ، امروز قصد داریم طرز تهیه ته چین سبزى پلوى لقمه اى را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه ته چین سبزى پلوى لقمه اى

با ما همراه باشید و با تور چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

مواد مورد احتیاج

برنج آبکش نموده ..... 2 پیمانه

سبزى پلوئی..... یک پیمانه

ماست چکیده...... 2 قاشق سوپخورى

زرده تخم مرغ ......1 عدد

زعفران غلیظ.... 1 قاشق چایخورى

روغن مایع .....2 قاشق سوپخورى

ماهى تیلاپیا .... 1 عدد

نمک و فلفل ..... به میزان لازم

روش تهیه

برنج، سبزى، ماست، زرده تخم مرغ، زعفران و روغن مایع را مخلوط کنید. آن گاه از مواد فراهم نموده داخل قالب های ساوارین بریزید و خوب فشار دهید تا منسجم گردد. سپس در فر گرم نموده با دمای 160 درجة سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بپزد. حالا ماهى تیلاپیا را که با نمک و فلفل و زعفران مزه دار نموده اید، در فر گرم نموده با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت یک ربع پخته و به تکه هاى یک اندازه درآورده و روى ته چین هاى آماده نموده قرار دهید.

خواص زعفران

زعفران، که به ادویه طلایی نیز معروف است؛ سالهاست که به غذا های ما طعم و رنگ و بوی خاصی می بخشد. تحقیقات نشان داده که این ادویه گران قیمت

می تواند به عنوان آنتی اکسیدان به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن یاری کند و سطح انرژی را بالا ببرد.

منبع: گردشبان
انتشار: 20 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 20 اردیبهشت 1400 گردآورنده: gigablog.ir شناسه مطلب: 9019

به "طرز تهیه ته چین سبزى پلوى لقمه اى" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ته چین سبزى پلوى لقمه اى"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید