طرز تهیه حلوای دو رنگ مجلسی؛ با دستور آسان و سریع
به گزارش گیگابلاگ، حلوا جزو شیرینی های مناسبتی است که در مراسم مختلف مثل عزاداری و افطاری سرو می شود. بیشتر مردم فقط یک نوع حلوا، آن هم حلوای آرد گندم را می شناسند؛ در صورتیکه چیزی حدود 20 نوع حلوا وجود دارد.

حلوای دو رنگ را بیشتر به عنوان شیرینی می شناسند تا حلوا. زیرا همانند شیرینی، بافت سفتی دارد و همانطور که از نام آن مشخص است، دارای دولایه با رنگ کرم و شکلاتی است.
در خبرنگاران بلاگ، یک دستور پخت آسان برای حلوای دو رنگ ارائه می دهیم.
آرد سفید | 6 لیوان |
کره یا روغن جامد | 400 گرم |
هل ساییده شده | یک قاشق مرباخوری |
پودر قند | یک لیوان |
پودر کاکائو | 3 قاشق چایخوری |
طرز تهیه حلوا دو رنگ:
1- 3 لیوان آرد الک شده را حدود 10 دقیقه روی حرارت تفت بدهید. آرد را دوباره الک کنید و تفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ کرم به خود بگیرد.
2- نصف کره را به آرد اضافه کنید و هم بزنید. بعد از چند دقیقه تفت دادن و هنگامیکه آرد به رنگ کرم قهوه ای درآمد، هل دم کرده را اضافه کنید.
3- پودر قند را الک کنید و به آرد اضافه کنید، هم بزنید و کمی تفت بدهید.
4- داخل یک قالب یا ظرف مستطیل شکل، مخلوط را بریزید و با قاشق فشار دهید تا به هم بچسبد و به شکل قالب در بیاید.
5- سپس آن را به مدت 10 دقیقه داخل فریزر بگذارید.
6- در این فاصله، 3 لیوان آرد و چند قاشق پودر کاکائو را به همان شیوه قبلی تفت بدهید و باقیمانده کره را اضافه کنید و هم بزنید.
7- در آخر، این مخلوط را داغ داغ روی حلوای روشن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید. دوباره قالب را داخل فریزر بگذارید تا قسمت رویی حلوا نیز سفت شود. حلوا را با چاقو به شکل لوزی های کوچک برش بزنید.
منبع: اُکالا