طرز تهیه حلوای دو رنگ مجلسی؛ با دستور آسان و سریع

به گزارش گیگابلاگ، حلوا جزو شیرینی های مناسبتی است که در مراسم مختلف مثل عزاداری و افطاری سرو می شود. بیشتر مردم فقط یک نوع حلوا، آن هم حلوای آرد گندم را می شناسند؛ در صورتیکه چیزی حدود 20 نوع حلوا وجود دارد.

طرز تهیه حلوای دو رنگ مجلسی؛ با دستور آسان و سریع

حلوای دو رنگ را بیشتر به عنوان شیرینی می شناسند تا حلوا. زیرا همانند شیرینی، بافت سفتی دارد و همانطور که از نام آن مشخص است، دارای دولایه با رنگ کرم و شکلاتی است.

در خبرنگاران بلاگ، یک دستور پخت آسان برای حلوای دو رنگ ارائه می دهیم.

مواد لازم حلوای دو رنگ:
آرد سفید6 لیوان
کره یا روغن جامد400 گرم
هل ساییده شدهیک قاشق مرباخوری
پودر قندیک لیوان
پودر کاکائو3 قاشق چایخوری

طرز تهیه حلوا دو رنگ:

1- 3 لیوان آرد الک شده را حدود 10 دقیقه روی حرارت تفت بدهید. آرد را دوباره الک کنید و تفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ کرم به خود بگیرد.

2- نصف کره را به آرد اضافه کنید و هم بزنید. بعد از چند دقیقه تفت دادن و هنگامیکه آرد به رنگ کرم قهوه ای درآمد، هل دم کرده را اضافه کنید.

3- پودر قند را الک کنید و به آرد اضافه کنید، هم بزنید و کمی تفت بدهید.

4- داخل یک قالب یا ظرف مستطیل شکل، مخلوط را بریزید و با قاشق فشار دهید تا به هم بچسبد و به شکل قالب در بیاید.

5- سپس آن را به مدت 10 دقیقه داخل فریزر بگذارید.

6- در این فاصله، 3 لیوان آرد و چند قاشق پودر کاکائو را به همان شیوه قبلی تفت بدهید و باقیمانده کره را اضافه کنید و هم بزنید.

7- در آخر، این مخلوط را داغ داغ روی حلوای روشن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید. دوباره قالب را داخل فریزر بگذارید تا قسمت رویی حلوا نیز سفت شود. حلوا را با چاقو به شکل لوزی های کوچک برش بزنید.

منبع: اُکالا
انتشار: 15 دی 1400 بروزرسانی: 15 دی 1400 گردآورنده: gigablog.ir شناسه مطلب: 12086

به "طرز تهیه حلوای دو رنگ مجلسی؛ با دستور آسان و سریع" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه حلوای دو رنگ مجلسی؛ با دستور آسان و سریع"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید