طرز تهیه چیز کیک نیویورکی در فر به ساده ترین روش

به گزارش گیگابلاگ، چیزکیک از دسرهای خوشمزه ای است که خیلی ها آن را دوست دارند پس برای درست کردن آن به ساده ترین روش نباید غافل شد. چیز کیک به دو روش یخچالی و با فر درست می گردد که چیزکیک نیویورکی هم از این قائده مستنثنی نیست. طرز تهیه چیز کیک نیویورکی در فر را در این مطلب بخوانید تا با درست کردن آن حال وهوای شب های نیویورک را تجربه کنید.

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی در فر به ساده ترین روش

مواد لازم برای تهیه چیز کیک نیویورکی در فر

  • بیسکویت کراکر یک دوم فنجان
  • کره ذوب شده بدون نمک پنج قاشق غذاخوری
  • شکر دو قاشق غذاخوری
  • نمک یک هشتم قاشق چای خوری
  • پنیر خامه ای چهار فنجان
  • شکر دو لیوان
  • آرد سه قاشق غذاخوری
  • وانیل به میزان لازم
  • پوست رنده شده لیمو یک قاشق چای خوری
  • آب لیمو دو قاشق چای خوری
  • نمک یک چهارم قاشق چای خوری
  • تخم مرغ بزرگ شش عدد
  • خامه ترش یک دوم فنجان

طرز تهیه کراست چیز کیک نیویورکی در فر

1. فر و قالب را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه چیز کیک نیویورکی در فر باید مواد لازم را همچون دستور تهیه کیک ساده باید مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید تا برای پخت این دسر نرم و ابریشمی آماده گردد. حال فر را با دمای 278 درجه سانتی گراد روشن نموده و سینی فر را در طبقه وسط یا پایینی بگذارید. حال به یک ورقه فویل محکم و قالب کمربندی احتیاج دارید. ورقه فویل را از زیر قالب کمربندی بالا بیاورید. اطراف آن را کامل با فویل بپوشانید تا هیچ درزی در اطراف و قسمت زیری قالب باقی نماند.

2. کراست را درست کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه چیز کیک نیویورکی در فر مانند دیگر دستورهای تهیه چیزکیک باید به سراغ آماده کردن کراست آن بروید. 12 عدد بیسکویت کراکر را به میزان یک دوم فنجان خرد کنید. یک کاسه مناسب انتخاب کنید تا کراکرهای خرد شده، شکر، کره ذوب شده و نمک را در آن بریزید. مخلوط را خوب هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند. در ادامه خرده بیسکویت ها را در کف قالب ریخته و با پشت لیوان خوب فشار دهید. حال کراست را به مدت 10 دقیقه داخل فر بگذارید تا گرفته و سفت شوند. در نهایت قالب را بیرون آورده و کنار بگذارید. دمای فر را به =162 درجه سانتی گراد= کاهش دهید. یک کتری آب بگذارید تا به جوش بیاید.

3. خمیر را درست کنید

در سومین مرحله از طرز تهیه چیز کیک نیویورکی در فر باید خمیر چیزکیک نیویورکی را درست کنید. پس یک کاسه بزرگ انتخاب نموده تا در آن پنیرخامه ای، شکر و آرد را با سرعت میانه حدود یک دقیقه هم بزنید تا یک دست شوند. برای اطمینان از یک دست بودن مخلوط، کف و کناره های کاسه را هم بتراشید. در ادامه وانیل، پوست لیمو و آب لیمو را هم اضافه نموده و مجدد هم بزنید. حال نوبت به تخم مرغ ها می رسد و آن ها را یکی یکی اضافه و برای چند دقیقه با سرعت کم هم بزنید. در آخر خامه ترش را هم اضافه و تا یک دست شدن مخلوط، مواد را هم بزنید. در این مرحله تنها مراقب باشید که بیش از حد مخلوط را هم نزنید.

4. خمیر را به کراست اضافه کنید

در چهارمین مرحله از طرز تهیه چیز کیک نیویورکی در فر باید قالب چیزکیک را داخل یک تابه بزرگ تر بگذارید. خمیر را داخل کراست بریزید. حال آب جوش را داخل تابه ریخته تا جایی که حدود سه سانتی متر از قالب بالاتر بیاید. قالب را با همان تابه برای یک ساعت و چهل و پنج دقیقه داخل سینی فر بگذارید تا بپزد. شما باید با طلایی شدن روی چیزکیک با فویل آن را بپوشانید. دقت داشته باشید که کیک تان به حالت مایع دیده نگردد. در ادامه تابه را از فر خارج و روی توری خنک کننده بگذارید. یک ظرف را با آب خنک پر کنید. قالب را برای 45 دقیقه داخل آن بگذارید تا آب گرم گردد. فویل را جدا کنید. لبه های کیک را با چاقوی تیز بکشید تا به کناره های ظرف نچسبد. در قالب را با یک درپوش پلاستیکی بسته و برای یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.

چیز کیک نیویورکی را سرو کنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه چیز کیک نیویورکی باید به آرامی چیزکیک را از قالب خارج نموده و داخل ظرف سرو موردنظرتان قرار دهید. آن را با سس شکلاتی و برش هایی از میوه های فصل تزئین ش کنید.

نکات تکمیلی پخت چیز کیک نیویورکی

طرز تهیه چیز کیک گاهی برای افراد یک چالش بزرگ محسوب می گردد در صورتی که آن را به ساده ترین روش برای میهمانی ها و مراسم های تولدتان می توانید درست کنید. نکات تکمیلی گفته شه تهیه آن را برایتان راحت تر خواهد نمود.

استفاده از آب در پخت چیزکیک نیویورکی

در طرز تهیه چیزکیک نیویورکی در فر استفاده از آب حین پخت بسیار مهم است چراکه منجر به پخت ملایم و یکنواخت کیک تان می گردد. از سویی دیگر قرار دادن قالب کمربندی در تابه بزرگ آب در فر از سوختن لبه های چیزکیک و چسبیدن آن به قالب جلوگیری می نماید. با فراهم کردن محیطی مرطوب برای پخت چیزکیک، در آخر یک دسر نرم و ابریشمی خواهید داشت.

مواد جایگزین در تهیه چیزکیک نیویورکی

در طرز تهیه چیزکیک نیویورکی به راحتی می توانید موادی مانند پنیر و بیسکویت را جایگزین کنید. اگر دسترسی به بیسکویت کراکر ندارید به راحتی می توانید آن را بیسکویت ساقه طلایی و بیسکویت های پتی بورجایگزین کنید. پنیر هم مانند بیسکویت از اصلی ترین پایه های چیزکیک محسوب می گردد پس پنیر ماسکارپوونه می تواند برترین انتخاب تان باشد. در صورت عدم دسترسی به آن، از پنیر خامه ای یا لبنه هم می توانید بهره ببرید. برای بافت بهتر دسرتان، پنیر خامه ای را باید آن قدر بزنید تا یک دست گردد. برای جلوگیری از سفت و گلوله گلوله شدن پنیر خامه ای تان حتما قبل از استفاده آن را به دمای محیط برسانید.

طرز تهیه چیزکیک رژیمی

اگر از برنامه غذایی خاصی پیروی می کنید اما از خوردن این چیزکیک خوشمزه هم نمی توانید دست بکشید پس بهتر است آن را رژیمی درست کنید. در دستور تهیه چیزکیک رژیمی باید از بیسکویت های بدون گلوتن و قند بهره ببرید. از سویی دیگر سه قاشق غذاخوری آرد را با یک و نیم قاشق غذاخوری آرد بدون گلوتن جایگزین کنید.

تفاوت چیز کیک یخچالی و نیویورکی

چیزکیک به هر روشی که درست گردد معمولا دستورهای مشابهی دارد چراکه پایه همگی آن ها بیسکویت و پنیر خامه ای است. مهم ترین تفاوتی که برای آن ها می توان قائل شد استفاده از انواع بیسکویت، خامه و پنیر است. مهم ترین تفاوت بین چیز کیک یخچالی و نیویورکی که می توان به آن اشاره نمود استفاده از خامه ترش در چیزکیک نیویورکی و قرار دادن آن در فر است. در بیشتر دستورهای چیزکیک باید آن را برای چند ساعت در یخچال گذاشت تا آماده سرو گردد.

تاپینگ های چیز کیک نیویورکی

برای سرو و تزئین چیز کیک تاپینگ های مختلفی در دسترس تان قرار گرفته است. برش های میوه، سس کاتلا، شکوفه های خامه، پوره توت فرنگی یا مارمالاد آلبالو برترین گزینه هایی هستند که با توجه به سلیقه تان می توانید آن را به کار ببرید.

قالب کمربندی در تهیه چیز کیک

قالب مهم ترین وسیله ای است که در طرز تهیه چیزکیک یخچالی به آن احتیاج دارید. باید آن را کمی چرب نموده و کاغذ روغنی یا پلاستیک کف آن را بپوشانید تا چیزکیک به راحتی جدا شده و به قالب نچسبد.

برش چیز کیک نیویورکی

برای جلوگیری از خرد شدن چیزکیک هنگام برش باید از یک چاقوی تیز و مرطوب بهره ببرید. برش های تمیز چیزکیک، زیبایی آن را دو چندان می نماید پس یک کاسه آب داغ کنار خود بگذارید. قبل از هر برش باید چاقو را برای چند ثانیه داخل آب داغ ببرید تا تیغه اش گرم گردد. سپس آن را با یک حوله تمیز خشک کنید. چیزکیک را برش دهید و داخل بشقاب بگذارید. این کار را هر بار تکرار کنید تا برش های تمیزی داشته باشید.

نگه داری چیز کیک نیویورکی

چیز کیک نیویورکی را به راحتی دو روز زودتر از مهمانی تان می توان درست کرد. فقط کافی است آن را در یک ظرف در بسته پلاستیکی بگذارید. ظرف را حتما در یخچال قرار دهید. چیز کیک تان را می توانید برای چند ساعت در فریزر بگذارید تا کامل سفت گردد سپس آن را با فویل محکم بپیچید. چیزکیک را داخل یک پلاستیک محکم یا یک ظرف در بسته بگذارید. برای سرو آن را از شب قبل بیرون بیاورید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 31 تیر 1403 بروزرسانی: 31 تیر 1403 گردآورنده: gigablog.ir شناسه مطلب: 22484

به "طرز تهیه چیز کیک نیویورکی در فر به ساده ترین روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیز کیک نیویورکی در فر به ساده ترین روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید