هویج را درسته بپزید

به گزارش گیگابلاگ، اینها شاید ظاهر غذا را زیبا کند اما اگر به فکر ارزش تعذیه ای آنچه می خورید هستید، بهتر است هویج را درسته بپزید و بعد از پختن، تکه تکه نموده و میل کنید. این ، یافته نو محققان دانشگاه نیو کاسل است که خبر گزاری رویترز آن را گزارش نموده است. آنها می گویند وقتی هویج را درسته می پزید ، تا 35 درصد از مواد مفید موجود در آن،

هویج را درسته بپزید

هویج را درسته بپزید

شاید برخی هویج ها را رنده نمایند، برخی قطعه قطعه نمایند، برخی نگینی ، ستاره ای یا به شکل های دیگر ببرند و بپزند...

اینها شاید ظاهر غذا را زیبا کند اما اگر به فکر ارزش تعذیه ای آنچه می خورید هستید، بهتر است هویج را درسته بپزید و بعد از پختن، تکه تکه نموده و میل کنید. این ، یافته تازه محققان دانشگاه نیو کاسل است که خبر گزاری رویترز آن را گزارش نموده است. آنها می گویند وقتی هویج را درسته می پزید ، تا 35 درصد از مواد مفید موجود در آن، که اهمیت آنها در مبارزه با سرطان است را حفظ می کنید، دلیل هم خیلی ساده است: تکه تکه کردن هویج، باعث افزایش سطح آن می گردد و به همین دلیل اندازه مواجهه سطح هویج با محیط داغ بیرون بالا می رود و به این ترتیب احتمال تجزیه آنتی اکسیدان ها موجود در آن بیشتر می گردد. پیش از این محققان دانشگاه دانمارک کشف نموده بودند که ماده ای موسوم به falcarnol در هویج وجود دارد که می تواند بدن را در برابر سرطان حفظ کند. نکته جالب توجه این که مزه هویج، وقتی درسته پخته می گردد هم خیلی بهتر از هویجی است که تکه تکه روانه قابلمه شده باشد. محققان، این موضوع را از دادن انواع هویج های پخته شده به داوطلبانی فهمیدند که خبر از نوع پخت آن هویج ها نداشتند. 80 درصد آنها هویج درسته پخته شده را ترجیح می دادند. محققان می گویند این مزه به خاطر آن است که هویج درسته بهتر می تواند قند درون خود را نگه دارد . بسیاری از عادات ما برای آماده کردن میوه ها و سبزی ها باعث از بین رفتن محتوای مفید آنها می گردد؛ مثلاً بسیاری از میوه ها با کنده شدن پوست شان، بسیاری از ویتامین ها و فیبرشان را از دست می دهند. محققان دائماً روی این ضایعات میوه ها کار می نمایند و متوجه اهمیت آنها می شوند. مثلاً چندی پیش متوجه شدند که الیاف کنار پرهای مرکبات، مانند نارنگی و پرتقال، ارزش ضد سرطانی دارد. قرارگرفتن میوه های بریده شده یا پوست کنده شده، در معرض هوا، احتمال از بین رفتن مواد مفید آنها را بیشتر می نماید. حرارت طولانی مدت هم همین کار را با آنها می نماید.

منبع: نشریه زندگی ایده آل شماره 45

منبع: راسخون
انتشار: 4 مهر 1400 بروزرسانی: 4 مهر 1400 گردآورنده: gigablog.ir شناسه مطلب: 10797

به "هویج را درسته بپزید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هویج را درسته بپزید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید