در اسپانیا چه غذاهایی بخوریم؟

به گزارش گیگابلاگ، غذاهای خوشمزه اسپانیایی

غذاهای اسپانیایی به شدت تحت تاثیر فرهنگ های غذاهایی مختلف بوده است و در طول قرن ها از رومی ها، یونانی ها و بربرها تاثیر گرفته است که تاثیر آن را هم روی نحوه آماده کردن غذاها و هم مواد اولیه آن به راحتی می توان دید. اگر برای اولین بار است که می خواهید به اسپانیا بروید، خیلی راحت می توانید ببینید که غذا به یکی از اصلی ترین بخش های روزانه اسپانیایی ها تبدیل شده است. اگر دارید به این کشور دوست داشتنی سفر می کنید، خوب است که غذاهای منحصر بفرد هر ناحیه از آن را بشناسید. این لیست به شما یاری می نماید تا غذاهای خوشمزه اسپانیایی را بشناسید. با خبرنگاران همراه شوید.

در اسپانیا چه غذاهایی بخوریم؟

Jamón Ibérico

از غذاهای خوشمزه اسپانیایی Jamón Ibérico است که در واقع نوعی گوشت قرمز است آن ها این تکه از گوشت را تا 2 الی 4 سال در معرض هوا قرار می دهند. به هر رستورانی در اسپانیا که بروید می بینید که این غذا پای ثابت تمام منوهاست، آن ها این غذا را در بشقاب های ولرمی می گذارند تا چربی هایی که در آن وجود دارد کاملا نرم شوند.

Morcilla

این غذا در واقع از همان گوشت Jamón Ibérico گرفته می گردد و آن را به صورت سوسیس در می آورند. آن ها این سوسیس را تکه تکه می نمایند و با پیاز، روغن زیتون ترکیب می نمایند و سرو می نمایند. در برخی از منطقه ها اسپانیا با این غذا سیب زمینی و بادام سرو می گردد که طعم بسیار عجیبی به آن می دهد. این غذا حتما باید با نان خورده گردد.

Croquetas

Jamón به مقدار ای در غذاهای اسپانیای نقش کلیدی ای بازی می نماید که تقریبا در تمام بشقاب های غذاهای خوشمزه اسپانیایی می توان رد و اثری از آن پیدا کرد. یکی دیگر از غذاهایی که با Jamón درست می گردد، Croquetas های کوچکی هستند که شکل و شمایلی خامه ای مانند دارند.

Croquetas ها سرخ می شوند و به عنوان نوعی تاپاس سرو می شوند. اگر همبرگر دوست ندارید می توانید به جای آن این غذا را امتحان کنید، در داخل آن از گوشت فیله مرغ و سبزیجات استفاده می گردد با این حال این گردالی های خوشمزه اگر با Jamón باشد، بیشتر به سنت های اسپانیایی ها شباهت دارد.

Patatas Bravas

یکی از ساده ترین خوشمزه های اسپانیایی پاتاتاس براواس است که به شکل خیلی ساده تکه های مربعی سیب زمینی ای هستند که روی آن ها سس هزار جزیره و یا سس گوجه ریخته و بعد خورده می گردد. البته همین که این غذا را امتحان کنید می بینید که بر خلاف ساده بودنش، چندان قرار گرفتن آن در لیست غذاهای خوشمزه اسپانیایی بی علت نبوده است.

اسپانیایی ها معمولا پاتاتاس براواس را به عنوان اسنک های میان وعده ای می خورند و اصلی ترین بخش این غذا که باعث خاص شدن مزه آن شده است، سس آن است. در بیشتر شهرهای اسپانیا از سس گوجه استفاده می گردد که می تواند تند و یا معمولی باشد.

Albondigas

یکی دیگر از بشقاب های تاپاسی که تقریبا در همه جای اسپانیا می توانید آن را ببینید، آلبوندینگز نام دارد که در واقع نوعی کوفته های گوشتی است که روی آن سس گوجه ریخته می گردد. می توانید این کوفته های گوشتی را ساده هم بخورید اما در این صورت طعم خوشایند سس گوجه را از دست می دهید، این کوفته ها باید با نان خورده گردد تا مزه آن کامل گردد.

در این تاپاس هم از Jamón Ibérico استفاده می گردد که باعث منحصربفرد شدن طعم آن می گردد.

Tombet

جزایر مایورکا در کنار خط ساحلی اسپانیا قرار گرفته است و تا سال 1936 هم بخشی از کشور اسپانیا محسوب می شد. اگر چه تاریخ آن ها به تاریخ اسپانیایی ها شباهت دارد، اما غذاهای خاص خود را دارند که در طول این سال ها همچنان مخصوص به خود مایورکا به جای مانده است. یکی از معروف ترین غذاهای مایورکا تومبت نام دارد که در واقع از بادمجان ورقه ورقه شده، فلفل قرمز، سیب زمینی و سس گوجه به همراه فیله مرغ درست شده است. این غذا را می توانید در تمام رستوران های جزیره پیدا کنید.

گازپاچو

شاید فکر کنید که در منطقه گرمی مثل اندولوسیا مردم هر کاری می نمایند تا خودشان را خنک نمایند مخصوصا اگر که فصل تابستان باشد و گرمای هوا هم چندین برابر گردد. نظرتان درباره سوپ سرد چیست؟ ممکن است سوپ سرد از نظر خیلی ها ناخوشایند باشد ولی این همان چیزی است که اندلوسی ها به خاطرش معروف شده اند، سوپ گازپاچو.

این سوپ در واقع از بشقاب سبزیجات که به صورت سرد هستند تشکیل شده است و در آن از تازه ترین گیاهان استفاده می گردد. گازپاچو معمولا با گوجه درست می گردد اما می توان ازهر سبزی دیگری هم در درست کردن آن استفاده کرد.

Bacalao

یکی دیگر از غذاهای خوشمزه اسپانیایی که در همه جای این کشور محبوب است و سرو می گردد، ماهی باکالو است که در واقع ماهی کاد است ک روی آن نمک زیادی ریخته شده است و بعد هم خشک شده است. این ماهی را می توانید در مغازه ها به راحتی پیدا کنید اما اگر که دوست دارید یک نوع حرفه ای از آن را تست کنید پیشنهاد می کنیم تا در سفر به اسپانیا به یکی از رستوران ها بروید و آن را میل کنید. اسپانیایی های خیلی خوب بلدند این غذا در درست نمایند.

Membrillo

ممبریلو نوعی شیری بسیار خوشمزه است که از نوعی میوه به نام Quince درست می گردد. Quince یک نوع میوه بسیار قدیمی است که در منطقه ها کمی از جهان پیدا می گردد. شما نمی توانید این میوه را به صورت خام بخورید حتی با اینکه بسیار خوشمزه است و اول باید آن را پخت.

ممبریلو در واقع از همین میوه درست می گردد که بعد داخل خمیر گذاشته می گردد و بعد هم با شکر مخلوط می گردد و شکل و شمایلی حجیم می گیرد.

منبع: travelversed.co

منبع: الی گشت
انتشار: 10 شهریور 1403 بروزرسانی: 10 شهریور 1403 گردآورنده: gigablog.ir شناسه مطلب: 22500

به "در اسپانیا چه غذاهایی بخوریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "در اسپانیا چه غذاهایی بخوریم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید