راهنمای خرید انواع پنیر ، کدام پنیر خوشمزه تر است؟

به گزارش گیگابلاگ، پنیرپیتزا، پنیر سفید، پنیر تبریز و پنیر لیقوان پنیرهای نام آشنایی هستند که از سالیان سال آنها را می شناسیم و با طعم و رنگشان آشنایی داریم. اما پنیرها فقط به این چند نمونه محدود نمی گردد؛ پنیر یکی از پر مصرف ترین محصولات لبنی جهان است و خیلی از مردم جهان برای تهیه غذاهای مختلف از آن استفاده می نمایند.

راهنمای خرید انواع پنیر ، کدام پنیر خوشمزه تر است؟

به گزارش خبرنگاران، در این میان یونانی ها بالاترین رتبه مصرف پنیر را به خودشان اختصاص داده اند و پس از آنها فرانسه و ایسلند در جایگاه های بعدی قرار دارند. شاید وقتی کتاب های آشپزی را باز می کنید و به بخش غذاهای بین الملل می رسید نام پنیرهای عجیب وغریبی را ببینید. در اینجا فرصت خوبی است تا با برخی از این اسامی ناآشنا و ویژگی هایشان بیشتر آشنا شوید و کاربردشان را بدانید. علاوه بر این، پنیرهای تازه ای هم برای صبحانه یا عصرانه به بازار آمده اند که می توانید آنها را امتحان کنید.

پنیرهایی که آشناترند

پنیر خامه ای با سبزیجات

پنیر خامه ای ساده یکی دیگر از پنیرهای پر هوادار است که هم به عنوان صبحانه و عصرانه از آن استفاده می گردد و هم یکی از اجزای برخی از دسرها مانند کیک پنیر است. با وجود این، فراورینمایندگان برای اینکه به ذائقه شما کمی تنوع بدهند آن را با سبزیجات معطر مخلوط به بازار عرضه نموده اند. این پنیر بافت نرم و لطیفی دارد و به راحتی روی نان قرار می گیرد. به پنیر خامه ای ساده پنیر فیلادلفیا هم می گویند. البته یادتان باشد که این نوع پنیر نسبت به سایر هم خانواده هایش چربی بالایی دارد.

پنیر گردویی

برخی ها معتقدند که خوردن پنیر به تنهایی باعث کندی عملکرد فکر می گردد. واقعیت این است که در پنیر ماده ای به نام تیرامین وجود دارد که تجمع آن در درازمدت در مغز، کارایی آن را کم می نماید. از سوی دیگر مواد غذایی حاوی مس آنزیمی فراوری می نمایند که از این تجمع جلوگیری می نماید. گردو یکی از خوراکی هایی است که به اندازه کافی مس دارد. به همین علت محصول تازه ای که در بین پنیرها به شما چشمک می زند، پنیر گردویی است. گردوی موجود در این پنیر ریز و خرد شده است و می تواند به همراه نان و سبزی صبحانه یا عصرانه خوبی باشد.

پنیر زیره

یکی از جدیدترین محصولات بازار که می توانید روی میز صبحانه یا عصرانه تان قرار دهید، پنیر زیره است. حتی اگر از زیره خیلی خوشتان نمی آید این پنیر خوشمزه را امتحان کنید. مطمئن باشید که از طعم و عطر زیره همراه با نان و پنیر لذت می برید.

پنیر گودا

بافت این پنیر اصلا نرم نیست و جزو پنیرهای نیمه سخت به شمار میرود. پنیر گودا یک پنیر هلندی است و برای اولین بار در جنوب این کشور در شهری به نام گودا به عمل آمد. این پنیر به سرعت در داخل فر یا روی گاز ذوب می گردد. پس آن را لایه لایه ببرید و بعد غذاهایی مانند پیتزا، لازانیا و حتی املت را به سرعت کش دار کنید.

پنیر موزارلا

این پنیر ایتالیایی جزو پنیرهای کش دار است، رنگ سفیدی دارد و بیشتر برای تهیه غذاهایی مانند انواع سالاد، پیتزا، لازانیا و سوپ یا غذاهای رول شده به کارمی رود. موزارلا کمی حالت نرم و آبدار دارد و شبیه پنیر تازه است. این پنیر همراه با ریحان، گوجه فرنگی، روغن زیتون و نمک به یک پیش غذای خیلی خوشمزه تبدیل می گردد. در ایتالیا موزارلا با استفاده از شیر گاومیش به عمل می آید.

پنیر تست

در نگاه اول وقتی این پنیر را می بینید ممکن است تصور کنید که پنیر ورقه شده ساده است اما نمی توانید مانند سایر پنیرهای ورقه شده از آن بهره ببرید. بهتر است آن را لابه لای نان های تست بگذارید و در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید. این پنیر به راحتی ذوب می گردد و ساندویچ های شما را به هم می چسباند. پنیر تست را از رنگ زرد تیره اش شناسایی کنید.

پنیر کمِمبِرت

این پنیر با نام عجیب و غریبش یک پنیر فرانسوی است که می توانید آن را روی میز صبحانه بگذارید یا در تهیه کیک، ساندویچ های سبک و همراه با انگور و مربا به عنوان دسر از آن بهره ببرید. کممبرت بافت نرم و کرِمی شکلی دارد که وقتی آن را در دمای اتاق قرار می دهید به نظر می رسد در حال ذوب شدن است.

بلوچیز

آدم هایی که بلوچیز را می شناسند دودسته اند: یا عاشق این پنیر هستند یا از طعم و نام آن به شدت نفرت دارند. البته شیوه استفاده از بلوچیز در عشق یا نفرت آدم ها تاثیر دارد. اگر می خواهید برای اولین بار این پنیر را امتحان کنید و از آن متنفر نشوید، بهتر است آن را با سالاد میل کنید. سالاد سیب انتخاب خوبی است چون بلوچیز با سیب طعم بهتری دارد. حتی می توانید برای اینکه از طعم تند و تیز این پنیر بیشتر لذت ببرید، گردو و بادام هم به سالادتان اضافه کنید یا با استفاده از بلوچیز و کمی خامه سس خوشمزه ای درست کنید.

بلوچیز یک پنیر کاملا اروپایی است که به تازگی در ایران هم دیده می گردد. جالب است بدانید که بلوچیز دارای رگه های سبز- آبی است که چیزی جز کپک های خوراکی نیستند. قسمت های داخلی این پنیر نرم و کرم رنگ است و سوراخ های کمی دارد.

پنیر بوترکیزه

شاید وقتی این پنیر ایتالیایی را می خورید به این نتیجه برسید که طعم و مزه آن با پنیرهای معمولی کمی فرق دارد. پنیر بوترکیزه طعم کره ای و البته چربی بالایی دارد. مزیت آن این است که با بیشتر ذائقه ها جور در می آید. برای همین این پنیر خوش طعم را از دست ندهید. تکه هایی از آن را روی سالاد کاهو بریزید یا پنیر بوترکیزه رنده شده را به غذاهایی که داخل فر پخته می شوند اضافه کنید.

رنگ این پنیر زرد طلایی است و بافت نرم آن به راحتی شما را وسوسه می نماید تا با این پنیر غذا بپزید یا همراه با نان به عنوان عصرانه میل کنید. فقط مراقب بالارفتن وزنتان باشید. این را هم بدانید که پنیر نسبتا ارزانی نیست. پنیر بوترکیزه به صورت یک تکه پنیر سه گوش بزرگ در داخل پلاستیک های وکیوم شده به فروش می رسد.

پنیر پارمسان

اگر یکی از مشتریان پروپا قرص پاستا، اسپاگتی و پنه هستید باید بدانید که بیشتر آشپزها برای تهیه سس این غذاهای خوشمزه از پنیر پارمسان استفاده می نمایند. علاوه بر این می توانید برای تزئین سوپ و سالاد هم پارمسان را به کار ببرید. این پنیر داخل بسته بندی هایی به صورت پودری شکل موجود است و لازم نیست که هنگام مصرف آن را برش بدهید یا رنده کنید، طعم ملایمی دارد و تا سه ماه در یخچال سالم می ماند.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 7 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1402 گردآورنده: gigablog.ir شناسه مطلب: 20021

به "راهنمای خرید انواع پنیر ، کدام پنیر خوشمزه تر است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهنمای خرید انواع پنیر ، کدام پنیر خوشمزه تر است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید