شیوه تازه تشخیص عسل تقلبی

به گزارش گیگابلاگ، راه های جدیدی برای تشخیص استفاده از شربت قند در عسل و فراوری عسل تقلبی پیدا شده است.

شیوه تازه تشخیص عسل تقلبی

به گزارش خبرنگاران ،دکتر ماریا آناستازیادی، مدرس بیوانفورماتیک دانشگاه کرانفیلد حالا رهبری پروژه ای تحقیقاتی را بر عهده دارد که با همکاری آژانس استانداردهای غذایی و شورای تأسیسات علم و فناوری بریتانیا (STFC)، با بهره گیری از تکنیک تخصصی بررسی نور، قادر هستند تا بدون باز کردن شیشه عسل، محصولات تقلبی را تشخیص دهند.

بعضی از نمونه های عسل در بریتانیا با شربت برنج و چغندرقند و با استفاده از روش غیرتهاجمی طیف سنجی افست رامان (SORS) (که بیشتر در تشخیص های دارویی و امنیتی استفاده می گردد)، آزمایش شدند. این روش در تشخیص شربت های قند موجود در عسل بسیار دقیق عمل کرد. SORS سریعاً رد و اثر مواد تشکیل دهنده محصول را شناسایی کرد؛ در ادامه دانشمندان این فن را با یادگیری ماشینی ترکیب کردند و با موفقیت شربت های قند را از منابع مختلف گیاهی تشخیص داده و شناسایی نمودند.

پیاده سازی این روش بررسی، ساده است و دستگاه های آن قابل حمل است و بدین ترتیب، شیوه غربالگری ایده آلی برای آزمایش عسل در طول زنجیره تأمین به نظر می رسد. دکتر آناستازیادی دراین باره گفت: عسل گران و بسیار پر تقاضا است؛ از همین رو کلاه برداران به سراغش می روند و با از راه به درکردن تأمین کنندگان واقعی، اعتماد مصرف کنندگان را از بین می برند. حالا این روش، ابزار سریع و مؤثری برای شناسایی نمونه های مشکوک عسل است که از مصرف کنندگان محافظت نموده و زنجیره های تأمین را تأیید می نماید.

در راهکاری مفید و علمی برای عسل دوستان بیشتر درباره این پژوهش بخوانید.

5858

منبع: خبرآنلاین
انتشار: 9 مهر 1403 بروزرسانی: 9 مهر 1403 گردآورنده: gigablog.ir شناسه مطلب: 22510

به "شیوه تازه تشخیص عسل تقلبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شیوه تازه تشخیص عسل تقلبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید