طرز تهیه آش شیر اردبیل ، یکی از محبوبترین آش ها
به گزارش گیگابلاگ، آش شیر
اردبیل یکی از شهرهای بسیار دیدنی و محبوب میان گردشگران است که در شمال غرب کشور قرار گرفته است. در این مقاله از معرفی غذاهای محلی ایران می خواهیم به این شهر برویم تا یکی از غذاهای محلی بسیار لذیذ این شهر به نام آش شیر اردبیل را به شما معرفی کنیم. در ادامه با خبرنگاران همراه باشید
در استان اردبیل شما تنوع زیادی را در غذاهایی مانند آش و دیگر غذاهای آبکی مشاهده می کنید. غذاهایی مقوی، سالم و در عین حال لذیذ و خوش عطر که هر انسانی را جذب خود می نماید. آش شیر یکی دیگر از غذاهای سنتی و بومی بسیار پر هوادار استان اردبیل است. البته آش شیر در منطقه ها دیگری از کشور از جمله استان آذربایجان شرقی و شهرستان تبریز نیز به عنوان غذای بومی و سنتی محسوب می گردد و از هواداران بسیاری برخوردار است. قطعا کلسیم موجود در شیر برای سلامت استخوان های بدن لازم و لازم است که می توان با میل کردن این آش خوشمزه به این مهم دست یافت. آشپزهای استان اردبیل با استفاده از شیر، گندم پوست شده، نخود، نمک، فلفل، گردو، کشمش و بادام به طبخ این غذای سنتی و بومی می پردازند. البته بعضی از مادران هنرمند استان اردبیل با توجه به ذائقه افراد خانواده، مواد اولیه ترکیبی را اضافه یا حذف می کنند.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
شیر: یک لیتر
گندم پوست کنده: 300 گرم
نخود: 60 گرم
نمک و فلفل: به اندازه لازم
کشمش بی دانه، گردو، بادام: جهت تزیین
طرز تهیه:
گندم را از شب قبل خیس کنید و با یک لیتر آب به همراه نخود روی حرارت قرار دهید تا زمانی که نخود پخته گردد و گندم کاملاً لعاب دار گردد.
سپس کمی نمک اضافه کنید تا زمانی که آب حبوبات کشیده گردد.
در این زمان شیر را بیفزایید و شعله را ملایم کنید تا آش غلیظ گردد.
در سرانجام، آش را در ظرف کشیده روی آن اندازه قابل توجهی کشمش شسته شده و گردو و بادام بریزید.
در کنار این آش معمولاً فالوده خانگی سرو می گردد.
منبع: تاپ تراول