طرز تهیه خورش بوقلمون با فوت و فن خاص
به گزارش گیگابلاگ، معمولا از گوشت چرخ شده بوقلمون، انواع کوفته و همبرگر و کتلت درست می نمایند و با ران آن هم خوراک درست می نمایند که مزه آن عالی است. با گوشت بوقلمون چلو خورش بوقلمون و خوراک بوقلمون هم درست می نمایند.

به گزارش خبرنگاران به نقل از عصر ایران
مواد لازم:
ران بوقلمون 300 گرم
پیاز عظیم 1 عدد
ادویه مرغ به مقدار لازم
زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی2-3 قاشق غذاخوری
هویج1 عدد
ساقه کرفس چند تکه
برای طرز تهیه خورشت بوقلمون، ابتدا پیازها را سرخ کنید زردچوبه و ادویه مرغ را اضافه کنید سپس رب را با مواد سرخ کنید و گوشت بوقلمون را هم اضافه کنید اگر دوست داشتید زعفران هم بزنید بعد هویج را به صورت دلخواه خرد کنید و داخل آن بریزید و بعد ساقه کرفس ها را هم اضافه کنید نمک و فلفل سیاه را به آن بیافزایید و به اندازه کافی آب بریزید و اجازه بدهید بعد از جوش آمدن آب با شعله ملایم 2/5 تا 3 ساعت پخته گردد.
اگر عجله دارید بهتر است از زودپز بهره ببرید یا داخل مواد مرینیت یک تا دو قاشق غذاخوری سرکه سفید بریزید تا گوشت ترد گردد و زمان پخت آن پایین بیاید. حتما امتحان کنید عالی است.
منبع: جام جم آنلاین