طرز تهیه خورش بوقلمون با فوت و فن خاص

به گزارش گیگابلاگ، معمولا از گوشت چرخ شده بوقلمون، انواع کوفته و همبرگر و کتلت درست می نمایند و با ران آن هم خوراک درست می نمایند که مزه آن عالی است. با گوشت بوقلمون چلو خورش بوقلمون و خوراک بوقلمون هم درست می نمایند.

طرز تهیه خورش بوقلمون با فوت و فن خاص

به گزارش خبرنگاران به نقل از عصر ایران

مواد لازم:

ران بوقلمون 300 گرم

پیاز عظیم 1 عدد

ادویه مرغ به مقدار لازم

زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم

زعفران به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی2-3 قاشق غذاخوری

هویج1 عدد

ساقه کرفس چند تکه

برای طرز تهیه خورشت بوقلمون، ابتدا پیازها را سرخ کنید زردچوبه و ادویه مرغ را اضافه کنید سپس رب را با مواد سرخ کنید و گوشت بوقلمون را هم اضافه کنید اگر دوست داشتید زعفران هم بزنید بعد هویج را به صورت دلخواه خرد کنید و داخل آن بریزید و بعد ساقه کرفس ها را هم اضافه کنید نمک و فلفل سیاه را به آن بیافزایید و به اندازه کافی آب بریزید و اجازه بدهید بعد از جوش آمدن آب با شعله ملایم 2/5 تا 3 ساعت پخته گردد.

اگر عجله دارید بهتر است از زودپز بهره ببرید یا داخل مواد مرینیت یک تا دو قاشق غذاخوری سرکه سفید بریزید تا گوشت ترد گردد و زمان پخت آن پایین بیاید. حتما امتحان کنید عالی است.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 15 دی 1399 بروزرسانی: 15 دی 1399 گردآورنده: gigablog.ir شناسه مطلب: 7159

به "طرز تهیه خورش بوقلمون با فوت و فن خاص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش بوقلمون با فوت و فن خاص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید