طرز تهیه شوید خولی گیلانی و تدبیری هوشمندانه برای کاهش کلسترول

به گزارش گیگابلاگ، اگر در پی غذاهای متفاوت و کمتر شناخته شده گیلان هستید، طرز تهیه شوید خولی گیلانی شما را به هدفتان می رساند. خولی در گویش گیلانی، به معنی آلوچه است که در کنار جز اصلی دیگر این غذا؛ یعنی شوید، مزه ای کاملا متفاوت و منحصر به فرد می سازد. شما با پخت این غذای اصیل شمالی می توانید به تقویت سیستم ایمنی بدن خود و کاهش کلسترول بد خون یاری کنید. نباید فراموش کنید که در فصل آلوچه، از آلوچه های تازه و آبدار بهره ببرید. در ادامه جدول مشخصات غذایی شوید خولی را با هم می بینیم:

طرز تهیه شوید خولی گیلانی و تدبیری هوشمندانه برای کاهش کلسترول

شوید خولی گیلانی

تعداد نفرات6 نفر
زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان پخت غذاحدود 1 ساعت
میزان سختیمیانه

طرز تهیه شوید خولی گیلانی

اصالت شوید خولی متعلق به غرب گیلان است و می توان این غذای خوشمزه را به جای مرغ، با اردک هم درست کرد. بعلاوه احتیاجی به خیساندن آلوچه های خشک نیست و آن ها همراه با سایر محتویات خورشت می پزند و در نهایت نرم می شوند. به علاوه در برخی رسپی ها، از یکی دو حبه سیر هم استفاده می گردد. در ادامه مواد لازم و مراحل طرز تهیه شوید خولی گیلان را با هم می خوانیم:

مواد لازم برای تهیه شوید خولی گیلانی

برای تهیه این خورشت خوشمزه گیلانی، مواد اولیه زیر را آماده کنید و توجه داشته باشید که در صورت در دسترس نبودن آلوچه می توانید از چاشنی آبغوره بهره ببرید.

مواد لازممیزان مورد احتیاج
مرغ1 عدد
پیاز میانه2 عدد
تخم مرغ3 عدد
آلوچه خشک100 گرم
آب جوش2 لیوان
شوید250 گرم
گشنیز و جعفری خرد شده2 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

مراحل تهیه شوید خولی گیلانی

برای طرز تهیه شوید خولی غذای گیلانی مطابق مراحل زیر پیش بروید:

  • مرحله اول: ابتدا مرغ را به تعداد قطعات دلخواه خرد نموده و در تابه ای مناسب با میزانی پیاز و روغن تفت دهید.
  • مرحله دوم: وقتی رنگ پیاز طلایی شد و حالت خامی مواد از بین رفت، سبزیجات خرد شده را داخل تابه بریزید و کمی با پیاز و مرغ تفت دهید.
  • مرحله سوم: وقتی سبزیجات کاملا نرم شدند، تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنید و هم بزنید و در تابه بریزید.
  • مرحله چهارم: صبر کنید تا تخم مرغ ها کاملا بسته شوند. حالا، آلوچه های خشک را هم به محتویات تابه اضافه نموده و همراه با بقیه مواد، کمی سرخ کنید.
  • مرحله پنجم: حالا 2 لیوان آب جوش داخل تابه ریخته و درب آن را نیمه باز بگذارید تا مرغ با بقیه مواد کاملا بپزد.
  • مرحله ششم: کمی بعد، ادویه های لازم مانند زردچوبه و فلفل را به خورشت اضافه نموده و نمک آن را میزان کنید و اجازه دهید خورشت جا بیفتد و به غلظت مناسب برسد.

در نهایت، خورشت شوید خولی را در ظرفی مناسب کشیده و همراه با برنج زعفرانی و ترشی، سرو کنید.

برای تهیه انواع غذاهای خوشمزه شمالی، روی خبرنگاران حساب کنید…

اگر هوس یک غذای خوش عطر و بوی شمالی مانند شوید خولی را نموده اید و وقت کافی برای طبخ آن در منزل را ندارید، حتما سری به خبرنگاران بزنید و از امکانات کامل این سایت بهره ببرید. شما می توانید به وسیله سفارش آنلاین غذا ، سفارش انلاین دسر و سفارش آنلاین سالاد، یک سفره کامل بچینید و زحمت آشپزی را کمتر کنید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 6 بهمن 1403 بروزرسانی: 6 بهمن 1403 گردآورنده: gigablog.ir شناسه مطلب: 22892

به "طرز تهیه شوید خولی گیلانی و تدبیری هوشمندانه برای کاهش کلسترول" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شوید خولی گیلانی و تدبیری هوشمندانه برای کاهش کلسترول"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید