طرز تهیه شیرینی صدفی

به گزارش گیگابلاگ، شیرینی صدفی یا شیرینی مادلین، یکی از شیرینی های محبوب فرانسوی است. این خوراکی خوش طعم، با ظاهر دوست داشتنی و بافت سبک، هواداران بسیاری دارد.

طرز تهیه شیرینی صدفی

در روزهای قرنطینه زمان بیشتری برای پخت شیرینی های خانگی داریم؛ این بار به سراغ دستور تهیه شیرینی صدفی رفتیم. شما در کمترین زمان و با صرف هزینه کمی این شیرینی را آماده کنید. در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی صدفی

  • آرد 185 گرم
  • بیکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
  • پوست لیمو رنده شده دو قاشق چایخوری
  • وانیل یک قاشق چای خوری
  • شکر 170 گرم
  • تخم مرغ سه عدد
  • شیر خرید آنلاین یک چهارم فنجان
  • عسل یک و نیم قاشق غذاخوری
  • کره (ذوب شده) خرید آنلاین 14 قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی صدفی

مرحله اول

قبل از هر کاری، فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. بعلاوه قالب های صدفی شکل را که از قبل آماده نموده اید با اسپری روغن چرب کنید.

مرحله دوم

آرد و بیکینگ پودر را ترکیب و سه بار الک کنید. این کار باعث لطافت بافت شیرینی صدفی می گردد. سپس پوست لیمو تازه را اضافه کنید.

مرحله سوم

در یک ظرف خشک، شکر و عصاره وانیل را مخلوط کنید. سپس تخم مرغ، عسل، شیر و کره ذوب شده را به مواد اضافه کنید.

این ترکیب را به مواد خشک بیفزاید و هم بزنید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا ترکیبی کاملا یکدست داشته باشید.

مرحله چهارم

قالب صدفی را کمی آرد پاشی کنید. در هر کدام از خانه های قالب یک قاشق غذاخوری از مایع خمیر بریزید.

در این مرحله مراقب باشید که قالب کاملا سر پر نگردد، پس دوسوم آن ها را خمیر بریزید.

مرحله پنجم

قالب را به فر منتقل کنید و 10 تا 15 دقیقه به شیرینی اجازه پخت بدهید. در طی این مدت در فر را باز نکنید چرا که شیرینی گرما را از دست می دهد.

مرحله پنجم

پس از این زمان، با یک فرو کردن خلال دندان در یکی از شیرینی ها، مقدار پخت آن ها را بسنجید. اگر خلال دادن تمیز بود و خمیری به آن نچسبیده، زمان آن رسیده که شیرینی صدفی را از فر خارج کنید.

پس از سرد شدن، می توانید از قالب خارج نموده و نوش جان کنید.

نکات

  • اگر به عسل علاقه ندارید، می توانید از شکر بهره ببرید.
  • شما می توانید برای تنوع بیشتر از رنگ ها خوراکی یا پودر کاکائو در ترکیب خمیر بهره ببرید. البته توجه داشته باشید که استفاده زیاد از پودر کاکائو شیرینی صدفی را تلخ می نماید.
  • برای تزئین شیرینی می توانید از شکلات ذوب شده، پسته یا ترافل رنگی بهره ببرید.
  • این شیرینی بافت نرمی دارد، در هنگام جابه جایی از قالب، مراقب باشید خرد نشوند.
  • همین مواد را می توانید در قالب های دیگری هم بریزید.
  • اگر به شیرینی خشک با طرز تهیه آسان در منزل علاقه دارید، طرز تهیه شیرینی فرانسوی ساده و طرز تهیه شیرینی زبان را هم امتحان کنید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 14 شهریور 1401 بروزرسانی: 14 شهریور 1401 گردآورنده: gigablog.ir شناسه مطلب: 16249

به "طرز تهیه شیرینی صدفی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی صدفی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید