طرز تهیه نخودپلو؛ مزه ای که باید امتحان کنید

به گزارش گیگابلاگ، نخودپلو را می توانید مثل لوبیاپلو درست کنید؛ با این تفاوت که به جای لوبیا نخود بریزید و از طعمی که درست می گردد شگفت زده شوید.

طرز تهیه نخودپلو؛ مزه ای که باید امتحان کنید

مواد لازم برای تهیه نخودپلو:

  • نخود: 1 پیمانه
  • برنج: 3 پیمانه
  • گوشت: 500 گرم
  • روغن مایع: به اندازه لازم
  • نمک: به اندازه لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه، گل سرخ و دارچین: به اندازه لازم
  • آبغوره: به اندازه لازم

طرز تهیه و دستور پخت نخودپلو:

1. در مرحله اول برنج را پاک کنید و بشویید. سپس آن را در یک کاسه بریزید و به آن اندازهی آب گرم اضافه کنید و بگذارید به مدت نیم ساعت خیس بخورد.

2. گوشت را به صورت تکه های کوچک دربیاورید و با پیاز تفت دهید. وقتی سفید رنگ شد اندازهی آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت خوب بپزد. می توانید کمی آب گوجه فرنگی یا چند عدد گوجه هم به این ترکیب اضافه کنید تا گوشت مزه دار گردد. توجه کنید که نمک به گوشت نزنید که سفت نگردد. فقط زردچوبه و کمی فلفل بزنید.

3. وقتی گوشت پخت، کنسرو نخودفرنگی یا نخودفرنگی پخته شده را به ترکیب گوشت اضافه کنید و اگر آب ندارد، اندازهی آب به آن اضافه کنید.

4. کمی رب، نمک، دارچین، آبغوره و گل سرخ به مخلوط اضافه کنید و شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید مایه نخودپلو جا بیفتد و کم آب گردد.

5. سپس برنج را آبکش نموده و مایه را لابلای آن دم کنید.

6. بدون شک زعفران هم طعم بسیار جذابی به این برنج می دهد.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 اسفند 1403 بروزرسانی: 9 اسفند 1403 گردآورنده: gigablog.ir شناسه مطلب: 10968

به "طرز تهیه نخودپلو؛ مزه ای که باید امتحان کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نخودپلو؛ مزه ای که باید امتحان کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید