طرز تهیه کمپوت گلابی داخل شیشه با ماندگاری بالا

به گزارش گیگابلاگ، اگر می خواهید کمپوت گلابی تهیه کنید که ماندگاری بالایی هم داشته باشد بهتر است آن را در شیشه تهیه کنید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه کمپوت گلابی کال ساده را مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه کمپوت گلابی داخل شیشه را آنالیز می کنیم.

طرز تهیه کمپوت گلابی داخل شیشه با ماندگاری بالا

مواد لازم برای تهیه کمپوت گلابی داخل شیشه

  • گلابی 8-10 عدد
  • آب 2 لیوان
  • شکر 1 پیمانه
  • دارچین 2-3 تکه
  • جوهر لیمو 1 قاشق چایخوری
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • گلاب 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کمپوت گلابی داخل شیشه

1. آماده کردن شربت کمپوت

اولین مرحله از طرز تهیه کمپوت گلابی داخل شیشه این است که 2 لیوان آب را به همراه یک لیوان شکر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید بعد چند تکه چوب دارچین، جوهر لیمو یا آبلیمو و گلاب بریزید و اجازه دهید شکر کاملا در آب حل گردد بعد گاز را خاموش کنید.

2. ریختن شربت روی گلابی داخل شیشه

اکنون در این مرحله گلابی هایی که پوست گرفته اید و چند تکه نموده اید داخل شیشه ها قرار دهید و شیشه ها را با شربت پر کنید و در شیشه ها را محکم ببندید سپس تکان بدهید تا تمام هوا بالا بیاید.

3. پخت کمپوت

در این مرحله یک قابلمه که از شیشه ها بلندتر باشد انتخاب کنید و یک دستمال آشپزخانه را کف آن قرار دهید و شیشه ها را داخل قابلمه بگذارید و داخل قابلمه را با آب جوش پر کنید طوری که روی شیشه ها را آب نگیرد بعد در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه بجوشد. در نهایت حرارت گاز را خاموش کنید و شیشه ها را از قابلمه خارج کنید و از سمت روی کابینت بگذارید تا خنک گردد.

شیشه ها را به صورت وارونه به مدت 24 ساعت در دمای اتاق قرار دهید. این کار به وکیوم شدن شیشه ها یاری می نماید و از فاسد شدن کمپوت جلوگیری می نماید. بعد از 24 ساعت، شیشه ها را به حالت عادی برگردانید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه کمپوت گلابی داخل شیشه

تهیه کمپوت چه کمپوت گلابی باشد چه تهیه کمپوت هلو یا تهیه کمپوت آلبالو، کار ساده ای است اما اگر با رعایت نکاتش همراه باشد حاصل کار دسری خوشمزه تر خواهد بود.

استفاده از انواع گلابی برای تهیه کمپوت

برای تهیه کمپوت حتما از گلابی های سفت و رسیده بهره ببرید و یادتان باشد می توانید از انواع مختلف گلابی چه رسیده چه کال برای تهیه کمپوت بهره ببرید.

راه های خوشمزه تر و شفاف تر شدن کمپوت

برای خوشمزه تر شدن کمپوت، می توانید از وانیل، دارچین یا هل هم به شربت اضافه کنید. یادتان باشد برای اینکه شربت شفاف تر گردد، می توانید از مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید.

روش نگهداری کمپوت گلابی

کمپوت گلابی که در شیشه تهیه می گردد، تا زمانی که در شیشه باز نگردد خراب نمی گردد اما بعد از باز شدن شیشه باید حتما سریع مصرف گردد. بنابراین بعد از تهیه کمپوت گلابی در شیشه حتما آن را در جای خنک نگهداری کنید تا بتوانید تا شش ماه این کمپوت خوشمزه را داشته باشید.

استفاده از کمپوت گلابی به عنوان دسر

کمپوت گلابی را می توانید هم به صورت یک دسر خوشمزه کاملا به تنهایی مصرف کنید و لذت ببرید هم به روش های زیر مصرف کنید.

  • استفاده از کمپوت گلابی به تنهایی یا با ماست، بستنی یا خامه
  • استفاده برای تهیه سالاد میوه
  • به عنوان سس یا تاپینگ برای پنکیک، وافل یا کیک
  • استفاده برای تهیه اسموتی یا میلک شیک
  • استفاده از کمپوت گلابی به جای میوه تازه در دستور پخت کیک، کلوچه یا تارت
  • استفاده برای تهیه مربا یا ژله
منبع: کتاب کاله
انتشار: 20 تیر 1403 بروزرسانی: 20 تیر 1403 گردآورنده: gigablog.ir شناسه مطلب: 22481

به "طرز تهیه کمپوت گلابی داخل شیشه با ماندگاری بالا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کمپوت گلابی داخل شیشه با ماندگاری بالا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید