قارداشی: رای صد درصدی مجمع نتیجه 14 سال مدیریتم بود نه رایزنی ها
به گزارش گیگابلاگ، مهرداد علی قارداشی در تبادل نظر با خبرنگاران با یادآوری اینکه در مجمع انتخاباتی فدراسیون تنیس روی میز با کسب 41 رأی موافق از 41 رأی مأخوذه به عنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شد، گفت: به نظرم کسب این میزان رأی به دلیل عملکردی بود که در چهار سال گذشته داشتم. شناخت ایجاد شده از این عملکرد باعث اعتماد دوباره اعضای مجمع شد. فقط امیدوارم شرمسار این اعتماد نشوم و شرایط هم به گونه ای باشد که بتوانیم برنامه های موردنظر را اجرا کنیم.
وی در پاسخ به این پرسش که رأی مجمع تنها نتیجه عملکرد بود یا رایزنی های احتاقتصادی پیش از انتخابات هم در آن تأثیرگذار بود؟، گفت: البته پیش از مجمع انتخاباتی سفرهای استانی داشتم و با بعضی هم تماس داشتم تا برنامه هایم را ارائه کنم اما به این باید توجه داشت که این سفرها و تماس ها در یک روز یا یک ساعت انجام شد اما در بخش عملکرد یک پیشینه 14 ساله وجود دارد.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز در این رابطه اعلام کرد: طی چهار سال گذشته که رئیس فدراسیون بود. قبل از آن هم برای مدت 10 سال دبیر فدراسیون بودم. 14 سال زمان مناسبی است برای حاصل شدن شناخت کامل از یک مدیر؛ اگر شیوه مدیریت اشتباه بود بعد از این مدت زمان معین می شد و دیگر هیچ رایزنی و تماسی هم نمی توانست منجر به رأی مثبت گردد.
قارداشی با تاکید بر اینکه میخواهد برای چهار سال دوم ریاستش در فدراسیون تنیس روی میز فرایند چهار سال نخست را ادامه دهد، توضیح داد: البته این موضوع به شرط فراهم بودن شرایط مشابه چهار سال اول فراهم می گردد. به هر حال فشار تحریم ها نسبت به گذشته بیشتر شده و تأثیر آن هم در تمام بخش ها به خصوص بخش بین الملل محسوس است. باید کوشش کنیم تأثیر منفی این موضوع را کم کنیم و اینگونه شرایط را برای اجرای برنامه های موردنظر فراهم کنیم.
وی همچنین در پاسخ به این پرسش که برای چهار سال جدید ریاست در فدراسیون تنیس روی میز، موضوع یا برنامه خاصی در نظر دارید که بیشتر و پُررنگ تر از دیگر برنامه ها پیگیر تحقق آن باشید؟، گفت: تمام برنامه ها و اهداف شأن به صورت زنجیروار به یکدیگر متصل هستند. موضوعی نیست که خاص تر از بقیه باشد. البته که پیشانی کارهای مان موفقیت در امور بین الملل است و آنچه می تواند مکمل باشد منابع اقتصادی است که باید به حد احتیاج جذب و مدیریت شوند. در این بین از منابع انسانی و چگونگی به کارگیری آنها هم نباید غافل شد.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز در ادامه به در پیش بودن میادین کسب سهمیه المپیک در بخش انفرادی اشاره نمود و ابراز امیدواری کرد که نمایندگان ایران از فرصت های باقی مانده بتوانند بهترین استفاده را داشته باشند.
اخیرا تیم ملی تنیس روی میز در مسابقات گزینشی المپیک شرکت داشت اما با شکست برابر اسلوونی در همان ملاقات نخست از کسب نتیجه بازماند. فکر می کنید اگر همزمان با این رقابت ها مدیریت فدراسیون را عهده دار بودید، نتیجه ای غیر از این به دست می آمد؟؛ این اولین پرسش خبرنگاران در رابطه با المپیک بود که قارداشی به آن پاسخ داد.
وی در این زمینه به پیشینه ملاقاتهای ایران و اسلوونی در بخش انفرادی و تیمی اشاره نمود و گفت: در بخش تیمی اسلوونی به صورت صد درصد پیروز ملاقاتهای برگزار شده با ایران بوده است. در بخش انفرادی هم 80 درصد مواقع ایرانی ها بازنده بودند. در رنکینگ فعلی جهانی هم اسلوونی از هر حیث موقعیت بهتری نسبت به ایران دارد. بنابراین نمی توانستیم از رقابت با چنین تیمی انتظاری غیر از نتیجه به دست آمده داشته باشیم.
قارداشی ادامه داد: من نمی توانم مدعی شوم که اگر من بودم حتماً نتیجه ای دیگر به دست آمد چون اثبات آن مشکل می شد. مهم این بود که با وجود این شرایط، ملی پوشان ما عملکرد خوبی داشتند و رقابت نزدیکی با حریف برگزار کردند.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز با اشاره به اینکه تایلند فروردین ماه میزبان مسابقات انتخابی المپیک در بخش انفرادی است، اعلام کرد: نوشاد و نیما عالمیان 50 درصد شانس دارند که از حضور در این رقابت ها صاحب سهمیه شوند اما به هر حال شرایط رقیب و روز رقابت هم معین کننده است.
وی به قهرمانی اخیر برادران عالمیان در بخش دونفره تور جهانی اسپانیا اشاره نمود وگفت: گریل کراسی منکو قزاقستانی که رقیب برادران عالمیان است در بخش انفرادی همین رقابت ها قهرمان شد اما در بخش دوبل نتیجه ای نگرفت. یعنی عملکردی متفاوت از نوشاد و نیما داشت. در رنکینگ ماه فوریه نوشاد از این حریف قزاقستانی پیش افتاد. می خواهم بگویم موقعیت بازیکنان خیلی نزدیک است و در چنین شرایطی مسائل جانبی هم تأثیرگذار است.
قارداشی با بیان اینکه نوشاد و نیما شانس 50 درصدی برای کسب سهمیه المپیک در تایلند دارند، اعلام کرد: البته یک مرحله مسابقات گزینشی دیگر هم خردادماه سال آینده در قطر برگزار می گردد. ضمن اینکه بر اساس رنکینگ جهانی هم تعدادی بازیکن صاحب سهمیه می شوند اما چون برای نخستین بار رقابت های بخش میکس دوبل به المپیک توکیو اضافه شده هنوز تعداد دقیق بازیکنانی که از رنکینگ جهانی صاحب سهمیه می شوند، معین نیست. در کل امیدواریم در توکیو نماینده داشته باشیم.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز همچنین در خصوص شرایط کسب سهمیه در بخش بانوان گفت: برای مسابقات تایلند تیم بانوان هم اعزام می گردد اما هنوز سرمربی تیم بانوان و مدیر تیم های ملی (خانم ایران منش و آقای میرالماسی) در خصوص ترکیب تیم اعزامی تصمیم نهایی را نگرفته اند. در هر صورت در آسیای میانه و در بخش بانوان دو بازیکن قزاقستانی اول و دوم هستند. ندا شهسواری سوم است و مهشید اشتری هم نفر دوم ایرانیان به حساب می آید.
منبع: خبرگزاری مهر