طرز تهیه مربای پوست پسته
به گزارش گیگابلاگ، خواص پسته بی شمار است و از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار می باشد که علاوه بر تامین سهم بالایی از ویتامین ها، املاح و مواد معدنی مورد احتیاج بدن، کاربردهای بسیاری در درمان بیماری ها و پیشگیری از امراض دارد. جالب است بدانید همه قسمت های این گیاه از جمله برگ درخت و پوست این میوه مفید است و دارای جنبه های درمانی متعددی می باشد. همچنین از آن در آشپزی برای تهیه مربا و ترشی استفاده می گردد. در این بخش از ستاره قصد داریم تا شما را با طرز تهیه مربای پوست پسته و خواص پوست تازه و سبز پسته آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ستاره،طرز تهیه مربای پوست پسته به 2 روش (با پوست پسته تازه و پوست پسته خشک) ارائه شده است. پوست پسته خاصیت آرام بخش دارد و تسکین دهنده معده است. پوست پسته تازه، برای درمان بواسیر مفید است و باعث تسکین درد و تخفیف بیماری می گردد. مواد لازم برای تهیه مربای پوست پسته شامل، شکر، آبلیمو، هل، پوست سبز و تازه پسته است.
مواد لازم مربای پوست پسته
پوست پسته تازه | 1 کیلو |
شکر | 1 کیلو |
هل یا وانیل | به مقدار لازم |
آبلیمو | نصف استکان |
گلاب | نصف استکان |
خلال پسته | 1 فنجان |
طرز تهیه مربای پوست پسته
- پوست پسته تازه را به یاری چاقو یک برش بزنید و با یک فشار کوچک پوست را از پسته جدا کنید. توجه داشته باشید که قسمت های سیاه و لزج را نیز جدا کنید.
- پوست پسته را با ملایمت شسته و زمانی که آب آن گرفته شد، پوسته ها را 3 الی 4 بار و هر مرتبه 20 دقیقه بجوشانید تا طعم تلخی پوست گرفته گردد و سپس آن را در آب سرد بریزید.
- اجازه دهید پوسته های جوشانده شده یک ساعت در آب سرد باقی بماند و سپس آن را صاف کنید.
- همزمان در ظرف جداگانه، شکر را با 3 لیوان آب و گلاب بجوشانید تا کمی قوام بیاید و اجازه دهید تا شربت کمی سرد گردد.
- پس از سرد شدن شربت، پوست پسته ها را در شربت بریزید و مدت 2 تا 3 ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید.
- در این مرحله، یک قاشق از مربا را داخل ظرف کوچکی بریزید و داخل فریزر بگذارید تا خنک گردد، بعد کج کنید اگر شل بود و براحتی توی ظرف حرکت کرد باز هم باید آن را بجوشانید، ولی اگر شیره به آرامی توی ظرف حرکت کرد، مربا آماده است.
- در مرحله آخر، آبلیمو و خلال پسته را اضافه کرده و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید مربا خنک گردد.